دوره خامه کشی مدرن(پخت و تزئین انواع کیک های تولد و نامزدی)
- دوره ی خامه کشی مدرن، پخت تا دکور (پخت و تزئین انواع کیک های تولد و نامزذی)
- این دوره شامل 36 مدل ورکشاپ میباشد.
- تعداد جلسات این دوره 3 جلسه از صبح تا عصر می باشد.
- میزان ساعت ذکر شده در مدرک این دوره 30 ساعت است.
- نحوه ی آموزش بصورت حضوری و ورکشاپ توسط خانم احمدی و خانم اسماعیلی صورت میگیرد.
- تامین مواد اولیه به عهده ی آموزشگاه است.
- شهریه دوره 2.5 میلیون می باشد.
درباره ی دوره :
- این دوره مخصوص افراد مبتدی است که دنبال شغلی هستند تا زود به درآمد برسد.
- دوره از پخت کیک پایه شروع می شود.
- برای هر هنرجو کیکی درنظر گرفته می شود تا تمام مراحل از برش کیک ، فیلینگ گذاری ، خامه کشی و .... به صورت عملی کار کند و رفع اشکال شود.
- مدل کیک ها از قبل مشخص شده اند به طوری که تمام تکنیک ها به صورت عملی روی آن اجرا شود.
- تمام هزینه مواد اولیه ، ناهار و پذیرایی و جزوه به عهده ی آموزشگاه می باشد.
- و در آخر هم هنرجو کیک خود را به منزل می برد.
منوی غذایی
جلسه اول :
- پخت کیک شیفون با دو دستور عالی
- برش اصولی کیک
- روش فرم دادن خامه بدون آب شدن
- روش حباب گیری
- خامه کشی اصولی
- شارپ ایج بدون استفاده از پلکسی
- فیلینگ خاص
- کارامل دست ساز - پرالین فندق
- کار با ماسوره های کاربردی
- ونگ سوئیسی
- دریپ سس
جلسه دوم :
- تاپرهای بادبانی با شکلات
- نکد کیک
- کار با ورق طلا
- بابل توئیل
- کیک های ارتفاع دار
- کار با ایزومالت
- استاکو
- گوی خوراکی با شکلات
- کار با انواع رنگ پودری و ژله ای
- نکات مربوط به خامه
- تیره کردن کیک با کمترین مقدار رنگ
- کیک های کهکشانی
جلسه سوم :
- شن رنگی
- کار با چاپ خوراکی
- شوگر شیت
- ویفر سیلز
- رایس پیپر سیلز
- پایه گذاری اصولی برای کیک های طبقاتی
- کار با کاردک های طرح دار
- رافل با خامه
- رزین خوراکی
- نقاشی روی خامه پتینه کاری
- کار با مولد
- فالت لاین
دوره های مرتبط
خانم مهدیان
ورکشاپ نان پایه بصورت فول ورکشاپ در 2 جلسه از ساعت 10 صبح الی 6 بعد از ظهر برگزار می شود. همراه با ارائه ی مدرک فنی حرفه ای ساعت درج شده در مدرک فن...
2 جلسه
افزودن به علاقه مندی ها
3,500,000 تومان
آقای مرادی
دوره ی فست فود برای خانم ها و آقایان این دوره شامل 30 مدل ورکشاپ میباشد. تعداد جلسات این دوره 4 جلسه می باشد از ساعت 10 صبح الی 5 بعد از ظهر. میزان...
4 جلسه
افزودن به علاقه مندی ها
3,500,000 تومان
استاد جاوید مقدم
تعداد جلسات این دوره 10 جلسه می باشد. جلسات در دو نوبت صبح از 9 الی 13 و عصر از 15 الی 19:30 برگزار میگردد. میزان ساعت ذکر شده در مدرک این دوره&nbs...
عمومی
10 جلسه
افزودن به علاقه مندی ها
3,500,000 تومان
افزودن به علاقه مندی ها
ثبت نام
مدت زمان:
3 جلسه
-
دوره کباب های ملل وتخته کاری5,000,000 تومانتوسط شف همایون
-
دوره نان و غذا و شیرینی پایه با مدرک3,500,000 تومانتوسط خانم مهدیان
-
دوره فست فود(غذای فوری)3,500,000 تومانتوسط آقای مرادی
-
دوره قنادی (کیک ساز و ترساز)3,500,000 تومانتوسط استاد جاوید مقدم
-
دوره آشپزی بین الملل (شف)6,000,000 تومانتوسط خانم احمدی و خانم جاوید
دوره خامه کشی مدرن(پخت و تزئین انواع کیک های تولد و نامزدی)
قیمت:
2,500,000 تومان