دوره آشپزی بین الملل (شف)
- دوره ی آشپزی بین الملل مخصوص خانم ها و آقایانی است که علاقه به یادگیری آشپزی غذاهای ایرانی و فرنگی را دارند .
- فردی که این دوره را گذرانده صفر تا صد آشپزی را یاد گرفته و با عنوان آشپز ویژه میتواند مشغول به کار شود.
- تعداد جلسات این دوره 20 جلسه و میزان ساعت آن 120 ساعت می باشد . جلسات هفته ای یک روز برگزار میشود و 3 ماه به طول خواهد انجامید.
- میزان ساعت ذکر شده در مدرک فنی حرفه ای این دوره 250 ساعت است.
- نحوه ی آموزش بصورت حضوری و عملی توسط خانم احمدی و خانم جاوید صورت میگیرد.
- شهریه دوره 6 میلیون هست که بصورت نقد و اقساط قابل پرداخت است.
- تهیه مواد اولیه به عهده آموزشگاه می باشد.
درباره ی دوره :
- هزینه ی دوره بصورت نقد و اقساط قابل پرداخت بوده و برای ثبت نام بصورت اقساطی نیازی به چک یا ضامن ندارید.
- آموزش انواع غذاهای ایرانی و فرنگی در این دوره
- دوره ای برای افتتاح رستوران یا ارتقا منو رستوران و سرآشپز
- اگر قصد ثبت نام کلاس آشپزی فنی حرفه ای را دارید کافیست با شماره های مربوط تماس گرفته و ثبت نامتان را قطعی کنید
- مدرک دوره قابل ترجمه برای مهاجرت و جواز کسب می باشد.
منوی غذایی
جلسه 1 و 2 :
- برنج کته یا همان پلو
- فیله مرغ کبابی با دورچین سبزیجات
- فسنجان
- سالاد کاردینال
- کوکوسبزی
- کوکو سیب زمینی
- کوکو دورنگ (خاگینه)
- کوکو لوبیا
- املت گوجه
- عدسی
- خورش کرفس
- خورشت بامیه
- شله زرد
- حلیم بادمجان
- آش رشته
- آش کلم
- آش گوجه فرنگی
- پیاز داغ
- سوپ سبزیجات ته چین مرغ و بادمجان
- خورش کاری
- مرصع پلو
- سبزی پلو ماهی
- ماهی شکم پر
- گالاتین و مرغ بریان
- کوفته برنجی
- کوفته ورسی
- دلمه بادمجان
- دلمه فلفل
- دلمه برگ
جلسه 3 و 4 :
- حلوا
- شامی پوک
- خوراک لوبیا
- حلیم گندم
- شیر برنج
جلسه 5 و 6 :
- استاک و بیون
- خوراک زبان با سس قارچ
- پلوچینی (فراید رایس)
- سالاد کارتوفیل
- چامین گوشت
- کرم پنیر
- قارچ بلانچ
- کیوسکی
- شینسل ماهی
- شینسل مرغ
- انواع پوره
- سوپ برش
جلسه 7 و 8 :
- کوفته سوئدی
- کرم کارامل
- سالاد کاسلو
- گراتن مرغ
- سوپ اسپانیایی
جلسه 9 و 10 :
- کاناپ تن ماهی
- سوپ پیاز
- رولت گوشت
- کروکت مرغ
جلسه 11 و 12 :
- پاته گوشت
- اردور مرغ و بادام
- بنیه مرغ و میگو و سبزیجات
- پتاژ عدس
- متیلف
- سس گوجه
- سالاد پاستا
- سوفله سبزیجات
- کرم شکلات
جلسه 13 و 14 :
- لازانیا
- سس شامل
- سوپ کرم قارچ
- اسپاگتی بلوتره
- پنه چیکن آلفردو
جلسه 15 و 16 :
- خمیر پیتزا
- پیتزا مخلوط
- کرپ گوشت
- کرپ موز و عسل و خامه
- کاناپ مارگریتا
- سالاد سبزیجات
- ژیگو
- شپرد پای
- بیف استراگانف
- سالاد مرغ
جلسه 17 و 18 :
- خوراک بوقلمون با سس پرتقال
- پای مرغ و سبزیجات
- سلاد ماست و شوید
- پاناکوتا
- املت فرانسوی
جلسه 19 و 20 :
- کیش قارچ و پیازچه
- سالاد بادمجان
- پای سیب
- کرم ژله
- پنکیک
دوره های مرتبط
شف همایون
دوره ی کباب های ملل و تخته کاری خانم ها و آقایان برگزار میشود .بیش از ۳۰ نوع کباب ایرانی ، خارجی و جوجه آموزش داده میشود. این دوره شامل 50 مدل ور...
عمومی
3 جلسه
افزودن به علاقه مندی ها
5,000,000 تومان
افزودن به علاقه مندی ها
ثبت نام
مدت زمان:
20 جلسه
سطح:
پیشرفته
-
دوره خامه کشی مدرن(پخت و تزئین انو...2,500,000 تومانتوسط خانم احمدی و خانم اسماعیلی
-
دوره کباب های ملل وتخته کاری5,000,000 تومانتوسط شف همایون
-
دوره نان و غذا و شیرینی پایه با مدرک3,500,000 تومانتوسط خانم مهدیان
-
دوره فست فود(غذای فوری)3,500,000 تومانتوسط آقای مرادی
-
دوره قنادی (کیک ساز و ترساز)3,500,000 تومانتوسط استاد جاوید مقدم
دوره آشپزی بین الملل (شف)
قیمت:
6,000,000 تومان